Reiki in Meppel

De meest uiteenlopende klachten kunnen met Reiki worden behandeld.
U hoeft zich niet te ontkleden voor een behandeling want de Reiki energie gaat gewoon door uw kleren heen.
De handen worden op diverse plaatsen op uw lichaam geplaatst of boven uw lichaam gehouden, zo gaat de Reiki energie via mijn handen naar uw lichaam.

Door elk mens stroomt levensenergie. Deze stroom kan door stress geblokkeerd raken, waardoor ziektes of problemen kunnen ontstaan. Een Reiki behandeling laat deze blokkades weer opengaan waardoor de energie weer vrij kan stromen.

Reiki heft niet alleen symptomen op, maar werkt in op de oorzaak van ziekte of problemen. Het brengt uw hele energiesysteem weer terug in balans. De energie die u tijdens de behandeling ontvangt zal altijd naar de plaats(en) stromen in uw lichaam waar die het meest nodig is. Eventuele blokkades zullen opgeheven worden.
Door onze handen kunnen we de liefde die in ons hart is laten stromen, en het lijden van onze naasten verlichten.

Reacties op een behandeling met Reiki kunnen zijn, 

  • gevoel van warmte
  • tintelingen
  • een zwaar of juist licht gevoel
  • ontspanning, slaperigheid
  • transpiratie
  • droge keel
  • borrelende ingewanden
  • behoefte te praten
  • gevoel van verdriet, angst, boosheid of juist vrolijkheid

Een gegeven behandeling kan nog enkele dagen tot weken nawerken. Omdat er een nieuwe balans in uw lichaam ontstaat, is het mogelijk dat u in die periode vaker naar het toilet moet. Klachten kunnen ook tijdelijk juist toenemen, meestal kortdurend.

Opvallend is dat veel mensen tijdens en na de behandeling een gevoel van rust, vrede en bevrijding ervaren en daardoor ook beter slapen.
In de regel is het zo dat U niet met 1 behandeling klaar bent. Ik adviseer meestal om rekening te houden met 4 behandelingen en daarna tezamen verder een behandelplan uit te stippelen.

Reiki behandelingen:

Tafel behandeling.
Een tafelbehandeling duurt circa 50 min.

Behandeling op afstand.
Een behandeling op afstand duurt circa 20 minuten. Voor deze behandeling heb ik wel een foto nodig van degene die de behandeling gaat ontvangen. We maken een afspraak over het tijdstip van de behandeling zodat u zich op een rustige plaats terug kunt trekken, en u zich in alle rust kunt overgeven aan de behandeling.

Vergeet nooit in alle gevallen van ziekte toch een arts te raadplegen.

Gerelateerde pagina´s: Reiki Meppel