Massage voor zwangeren

De zwangerschapsmassage bij Muscle Care massage geeft ontspanning en versterkt het immuumsysteem waardoor u minder vatbaar bent voor ziekte.

Massage voor zwangeren in Meppel

Een massage tijdens de zwangerschap zorgt voor een betere bloeddoorstroming en stimuleert het lymfestelsel. De placenta raakt beter doorbloedt en afvalstoffen kunnen sneller (via de urine) uit het lichaam worden afgevoerd. Het is aan te raden na de massage extra (water) te drinken.

Massage geeft ontspanning en versterkt het immuunsysteem waardoor u minder vatbaar bent voor ziekte.

Zwangere vrouwen die (regelmatig) gemasseerd worden slapen beter en hebben minder last van ongerustheid, angst en depressiviteit, massage vermindert de aanmaak van cortisol (het stresshormoon) in de hersenen.

Bent u zwanger en wilt u graag een massage dan kunt u in zijligging op de massagetafel gemasseerd worden. Met een zwangerschapskussen wordt uw buik ondersteund, en kunt u comfortabel liggen.

De zwangerschap is een mooie, maar ook intensieve periode. Tijdens de zwangerschap verandert er veel in uw lichaam en wordt uw lichaam extra op de proef gesteld. Zwangerschapskwaaltjes kunnen zich aandienen in de vorm van pijn in de rug en nek, het vasthouden van vocht, slecht slapen, kramp in de kuiten en bekkenklachten. Een aangepaste massage is de ideale manier om klachten te verminderen en om heerlijk te ontspannen.

 Gerelateerde pagina: Massage voor zwangeren  

Verwen jezelf met een massage

Reserveer nu online jouw sportmassage of ontspanningsmassage