Reiki ook wel handoplegging genoemd.

Reiki bij Muscle Care massage, het is een alternatieve geneeswijze waarmee fysieke en ook geestelijke klachten kunnen worden behandeld. Er wordt gebruik gemaakt van universele helende energie.

Reiki is een eeuwenoude Japanse alternatieve geneeswijze dat werkt door handoplegging.
Reiki is werken met “energie” en het staat voor “universele levensenergie”.
Bij de meeste mensen is Reiki bekend vanwege de genezende werking die je ermee zou kunnen bereiken. En dat klopt ook. Naast vele andere feiten heeft Reiki energie genezende mogelijkheden voor zowel mens, dier als planten.

Meest bekende vorm van toepassing is de handoplegging. De handen worden op het lichaam gelegd of boven het lichaam gehouden op die plaatsen van het lichaam waar de energie het meest nodig is. U hoeft zich niet te ontkleden voor een behandeling want de energie gaat gewoon door uw kleren heen.
Bij handoplegging word gebruik gemaakt van universele helende energie. De universele energie bevindt zich in en rondom alles wat leeft, we kunnen het niet waarnemen. Het houdt ons lichaam in stand en zorgt ervoor dat wij leven, groeien en genezen. Deze energie stroomt via de handen van de behandelaar naar de behandelde toe. Hierdoor zijn de Reiki mensen in staat om ook de fysieke klachten te behandelen, maar voelen ze ook de emotionele klachten en andere energieën die mensen bij zich hebben (bijvoorbeeld ervaringen uit het verleden).

Reiki in Meppel

Gerelateerde pagina´s: Reiki

Verwen jezelf met een massage

Reserveer nu online jouw sportmassage of ontspanningsmassage